Pentru informatii despre comenzile efectuate pe www.artificii-timisoara.ro ne puteti contacta la numarul de telefon 0723 327 414 sau pe office@artificii-timisoara.ro.

Costul serviciilor de transport este de 25 lei in localitatile din Romania ce intra in reteaua de acoperire Fan Curier si se va aduga costului produselor comandate la pasul de finalizare a comenzii.
Pentru livrarea in localitatile din afara ariei de acoperire Fan Courier se pot percepe taxe suplimentare ce vor fi comunicate clientului inainte de predarea coletului catre curier.

Livrarea se face prin firma de curierat Fan Curier in termen de 2-5 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii.* Livrarea coletelor se face la adresa specificata de client.

*In perioada campaniilor promotionale si a sarbatorilor legale pot exista intarzieri de pana la 30 zile in livrarea comenzilor din cauza volumul mare de comenzi receptionate sau a aglomerarii de livrari prin firmele de curierat nationale.

Daca pachetul nu poate fi livrat, ramane la curierul zonal 7 zile, timp in care se incearca livrarea, dupa care revine la Vanzator.

Livrarea nu se face international.

*In cazul in care unul sau mai multe produse comandate nu sunt in stoc, va vom comunica in cel mai scurt timp posibil.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expira in termen de 14 zile de la momentul in care Cumparatorul a intrat in posesia Bunului.

Pentru inregistrarea returului va rugam sa ne contactati la adresa de mail office@artificii-timisoara.ro sau la numarul de telefon  0723 327 414. In urma procesarii cererii dvs., veti primi un mail de confirmare al returului care contine si solicitarea de ridicare a coletului catre firma de curierat.

www.artificii-timisoara.ro respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ce confera cumparatorului dreptul ca in termen de 14 zile de la primirea tuturor produselor cumparate, sa le returneze, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Conform prevederilor acestei ordonante, produsele pot fi returnate numai daca sunt in aceeasi stare in care au fost livrate, inclusiv ambalajul. Returnarea banilor se face in termen de 14 zile, exceptie fac perioadele campaniilor promotionale si a sarbatorilor legale, cand intarzierea poate fi de pana la 30 zile. Sumele platite se restituie intr-un cont bancar.

Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta forme de consum sau uzura, cu ambalajul desfacut sau desigilat, care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Te rugam sa ai in vedere ca nu se accepta returul daca produsele sunt testate/incercate. Desi o parte din produse nu sunt sigilate, ele sunt expediate asa cum vin de la producator, in cadrul procedurii de verificare se depisteaza daca ele au fost desfacute si testate,  iar returul nu este acceptat.

0

Start typing and press Enter to search

Trimite mesajul prin Messenger App